Proizvodnja

Naše poslovanje se zasniva na savremenoj proizvodnji mesnih poslastica za pse i mačke, žvakalica i 100% prirodnih dimljenih poslastica za pse najvišeg kvaliteta. U proizvodnji koristimo samo pažljivo odabrane sirovine najboljeg kvaliteta i zahvaljujući našoj posebnoj tehnologiji, hranljive materije su očuvane u najvećoj meri. U našim savremeno opremljenim magacinima proizvode skladištimo bezbedno i po najvišim standardima. Svaka faza proizvodnje je pod pažljivim nadzorom i strogom kontrolom stručnjaka.

Pažljiva selekcija
sirovina

Proizvodnja koja
čuva hranljive materije

Bezbedno skladištenje
& isporuka

Kontrola kvaliteta
po najvišim standardima

Pažljiva selekcija
sirovina

Proizvodnja koja
čuva hranljive materije

Bezbedno skladištenje
& isporuka

Kontrola kvaliteta
po najvišim standardima

Inovacija

Držanje koraka sa svim trendovima je posao našeg izuzetno inovativnog tima za istraživanje i razvoj kao i tehnologa koji neprestano osmišljavaju originalne recepte kako bi kućni ljubimci uvek mogli da uživaju u novim poslasticama i ukusima.

U stvari, naš tim kreira trendove.

Tehnologija

Tehnologije koje koristimo za proizvodnju naše hrane i poslastica su nove i moderne. Međutim, da bismo našim proizvodima dali jedinstvenost, deo proizvodnje obavlja se i na tradicionalan način. Stoga je naša proizvodnja spoj savremene opreme i tradicionalnog razmišljanja, koja stvara proizvode visokog kvaliteta sa tradicionalnim ukusima i mirisima.

Takva tehnologija čini naše proizvode kućnim ljubimcima neodoljivim.

Pakovanje

Ambalaža je jedan od najvažnijih delova proizvoda. Iako se ne konzumira, štiti sastav proizvoda a samim tim čuva ukus, prirodnu aromu, otpornost i mnoge druge karakteristike zbog kojih kućni ljubimci vole naše poslastice.

Stoga, uz kvalitet samog proizvoda, veliku pažnju posvećujemo i kvalitetu ambalaže.