Distribucija

Uvoz, izvoz & distribucija

Preko 10 godina iskustva u snabdevanju pet shop-ova i veterinarskih apoteka proizvodima za kućne ljubimce

Pored proizvodnje, preko 10 godina smo izvoznik, uvoznik i distributer proizvoda za sve vrste kućnih ljubimaca. Snabdevamo specijalizovane radnje za kućne ljubimce i veterinarske apoteke velikim brojem raznovrsnih proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo naših menadžera i zaposlenih i ogromno znanje u ovoj industriji omogućilo je stabilno i uspešno poslovanje u Srbiji i zemljama jugoistočne Evrope. Ponosni smo na naše proizvode visokog kvaliteta, koji se mogu naći u prodavnicama mnogih naših kupaca.

Stabilno snabdevanje

Kako to postižemo?

Kupovina

Čak i u ovim teškim vremenima, kvalitetnom nabavkom naših sirovina, robe i pažljivim odabirom dobavljača težimo stvaranju dugoročne stabilnosti cena i održivog snabdevanja, a sve u cilju bezbednosti naših kupaca.

Skladištenje

U našim savremeno opremljenim magacinima robu skladištimo bezbedno i po visokim standardima, kako bismo sačuvali kvalitet proizvoda.

Isporuka

Brza i pouzdana isporuka je najviši prioritet našeg odeljenja za logistiku i prodaju. Dobra organizacija i kvalitetni kadrovi su ono što to omogućava.

Tokom višegodišnjeg uspešnog i odgovornog poslovanja izgradili smo snažnu distributivnu mrežu u Srbiji ali i u regionu.

Ukoliko Vam je potreban stabilan i pouzdan partner, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam dati najbolju i najpovoljniju ponudu za Vaše poslovanje.

Visokokvalitetna oprema i poslastice

Higijena, kozmetika
i nega

Higijena, kozmetika
i oprema

Seno, piljevina, hrana i poslastice za ptice i glodare