O nama

O nama

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom kompletnog asortimana hrane i opreme za sve vrste kućnih ljubimaca. Snabdevamo pet shop-ove i veterinarske apoteke velikim brojem raznovrsnih proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo naših menadžera i zaposlenih i ogromno znanje u ovoj industriji omogućilo je stabilno i uspešno poslovanje u Srbiji i zemljama jugoistočne Evrope.

Naše poslovanje se zasniva na savremenoj proizvodnji mesnih poslastica za pse i mačke, žvakalica i 100% prirodnih dimljenih poslastica za pse najvišeg kvaliteta.

Ponosni smo na naše proizvode visokog kvaliteta, koji se mogu naći u prodavnicama mnogih naših kupaca.

Misija:

about-us-

Naš prioritet i misija je da obezbedimo originalne, ukusne proizvode za ljubimce u svim krajevima sveta. To ostvarujemo na najisplativiji način, što omogućava vlasnicima da svojim ljubimcima priušte proizvode visokog kvaliteta.

Držanje koraka sa svim trendovima je posao našeg izuzetno inovativnog tima za istraživanje i razvoj i tehnologa koji neprestano osmišljavaju originalne recepture i originalne oblike proizvoda kako bi kućni ljubimci uvek mogli da uživaju u novoj poslastici. U stvari, naš tim stvara trendove.

Mi smo kompanija sa ekološkom svešću i u okviru našeg poslovanja vodimo stalnu brigu o prirodi i našoj planeti uopšte, a samim tim i o zdravlju ljudi i kućnih ljubimaca.

Ovakav pristup nas je doveo do izgradnje fabrike koja se delimično oslanja na solarnu energiju, a za grejanje koristimo savremene toplotne pumpe radi uštede energije. Smanjenjem potrošnje energije u našoj proizvodnji, a samim tim i troškova iste, možemo sebi priuštiti isporuku proizvoda visokog kvaliteta po nižoj ceni. Vredi napomenuti i da, odvajanjem padavina, više od 80% atmosferske vode koristimo za tehničku upotrebu u proizvodnji. Na ovaj način, čuvamo vodu namenjenu za piće za one kojima je najpotrebnija.

Za više informacija